| A rendszer az eszközöket mindig csoportba rendezve kezeli. Már az első használatba vételkor is létezik egy ún. alapértelmezett csoport, melyet a rendszer biztosít a felhasználó számára. A rendszerbe történő első belépéskor eszközeinket ebbe az alapértelmezett csoportba sorolva láthatjuk.
Az eszköz másik csoportba való áthelyezését vagy a listában egy másik csoportba való „áthúzásával”, vagy az eszköz beállításainál tehetjük meg.
A csoportok kezelése (létrehozás, módosítás, törlés) a Rendszer menü / GPS készülékek / GPS csoportok nyilvántartása funkcióval történhet.
Csoport nyitása / zárása és eszközeinek láthatósága
A csoportok nyithatók és zárhatók, illetve beállíthatjuk, hogy eszközeik láthatók legyenek-e a térképen vagy ne. Az ezekhez szükséges kapcsolók a csoport fejlécek jobb szélén találhatók.
|