Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:start

Készülékek

A globális navigációs műholdrendszer (Global Navigational Satellite System – GNSS) egy világméretű navigációs rendszer, ami műholdakból és a hozzájuk kapcsolódó földfelszíni állomásokból áll.

A GNSS működésének lényege, hogy pontosan meg tudjuk határozni a helyzetünket, amennyiben rendelkezünk vevőkészülékkel. Ilyen (nyomkövető) készüléket el lehet helyezni többek között járművekben, mobiltelefonokban, órákban és szinte bármilyen eszközben. Használatával nem csak a pontos helyzetünket határozhatjuk meg, hanem akár nyomon is követhetjük egy jármű, személy vagy csomag mozgását is.

A világ nagyobb országai, régiói saját fejlesztésben hoztak létre műholdas rendszereket, ilyen például az amerikai GPS, a kínai Beidou, az orosz Glonass és az EU által létrehozott és működtetett Galileo is. Az újabb nyomkövető készülékek ezek közül már többel is képesek együttműködni.

Az általunk forgalmazott nyomkövető készülékek

A tőlünk vásárolt készülékeket már beállítva, használatra készen adjuk át. A folyamatos nyomkövetéshez internet vagy mobilinternet, SIM-kártya és szoftver szükséges, melyeket szintén megrendelhet webáruházunkból.

A készülékekkel és használatukkal kapcsolatos általános információk:

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.