Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


services:start

Szolgáltatások

Cégünk a nyomkövető készülékek értékesítése mellett azok üzembe helyezésével és működtetésével kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújt.

Közvetlen támogatást nyújtunk mindazoknak az ügyfeleknek, akik közvetlenül tőlünk vásárolnak készülékeket, illetve fizetnek elő nyomkövető szolgáltatásunkra. Azok számára, akik más forrásból szerezték be készülékeiket, de a mi szoftver szolgáltatásunkat szeretnék igénybe venni, szintén rendelkezésére állunk.

Wiki oldalunkon felhasználói kézikönyveket, konfigurációs útmutatókat, tanúsítási információkat és sok más információt találhat. Ügyfélszolgálatunk minden vásárlói kérdést megválaszol, és minden javaslatot figyelembe veszünk, ami elégedetté teszi az ügyfeleket és biztosítja a megbízható partnerséget.


Szolgáltatásaink

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.