Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


software:general_info

Általános információk

Szoftverünk asztali gépes változatának használatát irodai körülmények között ajánljuk. A nagyobb képernyők, kivetítők lehetőséget adnak több objektum együttes figyelemmel kísérésére, illetve lehetőség van a szoftver erre a környezetre tervezett szolgáltatásainak igénybe vételére, mint pl. bonyolultabb beállítások elvégzése, menetlevelek lekérése, útvonaltervezés és POI kezelés.

A szoftver mobil változata elsősorban a sűrűn helyet változtató, folyamatosan vagy gyakran mozgásban levő ügyfeleink számára azonnali nyomkövetési információk szerzésére, sürgős beállítások elvégzésére, a követett objektumokkal kapcsolatos események megtekintésére és az azokra való gyors reagálás támogatására készült. Az alkalmazás a Google Play-ről tölthető le.

A Flexcom nyomkövető rendszer működése

A Flexcom rendszer

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.