Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manual:intro

Bevezetés

Az általunk kínált termékek fejlesztése során a gyártók a lehető legnagyobb gondossággal, a nemzetközi szabványoknak megfelelően jártak el.

Jótállás

A termékekre 12 hónap garanciát vállalunk, mely a vásárlás napjától érvényes. A vásárláskor kapott számlát vagy blokkot és/vagy a készülék garanciajegyét őrizze meg, mert csak ezek birtokában tudja jótállási igényét érvényesíteni. A jótállás időtartama alatt minden olyan hiba esetében, melynek eredete gyártási, anyag- vagy szoftverhibára vezethető vissza, a termék hibás főegységét, tartozékát vagy szoftverét cseréljük. A készüléknek vagy tartozékainak utólagos javítását a gyártó a készülék kivitele miatt nem engedélyezi.

A jótállás nem vonatkozik olyan termékre (vagy tartozékára), amely szoftvermódosítási vagy javítási kísérlet, fizikai behatás, rossz feszültség, helytelen használat miatt sérült meg vagy vált működésképtelenné.

A termék célnak megfelelő, eredményes és biztonságos használata érdekében figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg a későbbiekre is. Az útmutatóban leírtaktól eltérő használat, javítás, tárolás és szállítás eredményeképpen esetleg bekövetkezett károkozásért, termék sérülésért, rövidebb vagy hosszabb távú egészség károsodásért a Flexcom Kommunikációs Kft. nem vállal felelősséget.

Jogok, védjegyek

© 2019, Flexcom Kommunikációs Kft.

Minden jog fenntartva. Nyomtatott vagy internetes kiadványaink egyetlen része sem reprodukálható, nem terjeszthető, illetve nem továbbítható semmilyen formában vagy bármilyen módon, beleértve a fénymásolást, a felvételt vagy más elektronikus és mechanikus módszereket, a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül. Az engedély beszerzése érdekében forduljon a forgalmazóhoz:

Kapcsolat

Flexcom Kommunikációs Kft
2151 Fót, Szent Imre u. 94. HUNGARY
Email: info@nyomkovetes.net
Webáruház: https://nyomkovetes.net

Iroda
2151 Fót, Keleti Márton u. 21. HUNGARY
Telefon: +36 1 769 1005
Mobil 1: +36 70 3333 525
Mobil 2: +36 70 3333 527
Telefon ügyelet: (hétfő–csütörtök) 9.00–15.00

 

Minden erőfeszítés megtörtént annak érdekében, hogy a dokumentumainkban szereplő adatok pontosak legyenek. A Flexcom Kommunikációs Kft. nem vállal felelősséget a nyomdahibákért és az elírásokért.

A Flexcom GPS Tracking Solutions, a GPS Positioning System, a nyomkovetes.net a Flexcom Kommunikációs Kft. Magyarországon bejegyzett védjegye és domain neve. A dokumentumainkban említett egyéb cég- és terméknevek az adott cégek védjegyei lehetnek.

Személyes adatok védelme

A termék hardver és szoftver komponensek együtteseként alkot teljes értékű terméket. A biztonságos és korrekt használat érdekében az üzembehelyezés és a használat során a jelen útmutatóban leírtak szerint járjon el. Ügyeljen arra, hogy a készülékhez vagy a szoftverhez illetéktelen személyek ne férjenek hozzá. Cégünk minden műszaki és szabályozási feltételt biztosít ahhoz, hogy az adatkezelés megfeleljen a törvényi előírásoknak és hogy adatai ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. A termék és a szoftver jogosulatlan használatából származó károkért nem vállalunk felelősséget.

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.