Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manual:safety-and-handling-general

Biztonság és kezelés

A termékeket az alábbiakban meghatározott feltételek figyelembevétele mellett használja és tárolja! Tartsa be a termékeken és a használati útmutatóban található figyelmeztetéseket!

Jelen dokumentumban foglaltak általában érvényesek minden készülékre. Amennyiben egy készülék esetében további feltételek is fennállnak, azokat az adott készülék oldalán, illetve útmutatójában találja meg.

A termék biztonságos használatának feltételei

Információk tartós egészségügyi problémákkal vagy fogyatékkal élők számára

 1. A készülék rádiófrekvenciás energiát hoz létre és sugároz, amely rendeltetésszerű használat mellett is zavarhatja egyes orvosi eszközök működését.
 2. Burkolata műanyagból készült, melynek jelenleg nincs ismert egészségügyi kockázata (pl. mérgező vagy allergén hatás).

A termék műszaki élettartama

 1. Az akkumulátor élettartama kb. 3 év.
 2. Ha azt tapasztalja, hogy a működési időtartam jelentősen lecsökken, a hibás működés elkerülése érdekében minél hamarabb cseréltesse ki az akkumulátort.
 3. Az akkumulátor cseréjét szakszervizben végeztesse – az ezzel kapcsolatos információkért forduljon a termék forgalmazójához.

Rendeltetésszerű használat mellett előforduló lehetséges problémák

 1. A készülék burkolatának repedése, törése vagy deformálódása hámsérülést okozhat vagy sebet ejthet használója kezén.

Korlátozások a termék használatára vonatkozóan

 1. A terméket ne használja víz alatt és ne tegye ki erős vízsugár hatásának, illetve nagyfokú rázkódásnak.

Karbantartás

 1. A termék műszaki jellegű, rendszeres karbantartást nem igényel.
 2. Tisztítás előtt válassza le a készüléket a töltőről. A tisztításhoz ne használjon maró hatású szereket, se vágó- vagy csiszoló eszközöket.

Üzemen kívül helyezés

 1. A termék káros, mérgező anyagokat nem tartalmaz.
 2. Belső alkatrészei, külső borítása és tartozékai nem, vagy csak lassan lebomló anyagokból készültek – ezekkel kapcsolatban az ennek megfelelő hulladékkezelési eljárást kell alkalmazni.

Egészségügyi kockázatok

Rendeltetésszerű használat mellett a termék sem anyagát, sem alkatrészeit vagy azok működését tekintve nem jelent az emberi szervezetre veszélyes egészségügyi kockázati tényezőt.

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.