Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:coban:area:car:tk105:start

Coban TK105

COBAN TK105

Gépjármű nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

A készüléket a gyártó annak kialakítása és rögzítése alapján elsősorban (szárazföldi, vízi vagy légi) járművek nyomkövetésére tervezte – ebből adódóan használói elsősorban a járműveket üzemeltető tulajdonosok, sofőrök. A készülék működése a GSM / GPRS hálózaton és GPS műholdas helymeghatározáson alapul. A készüléket SMS üzenetek vagy internetes alkalmazás segítségével követheti nyomon.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok és egyéb infromációk

Gyártó

SHENZEN COBAN ELECTRONICS CO., Ltd.

6/F, Bldg. 8, Zhiheng Industrial Park, Guankou 2nd Road, Nantou, nanshan, Shenzhen.China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.