Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:flexcom:area:bike:fb222:manual:method-of-use

A használat módja


A készülék beépített, a világ bármely részén használható SIM kártyával, erős akkumulátorral és a külső hatásoknak ellenálló, masszív, vízálló alumínium burkolattal rendelkezik. A szintén beépített mozgásérzékelő segítségével azonnali riasztást kaphatunk, ha a készüléket vagy a kerékpárt illetéktelenek elmozdítják. Folyamatosan működik, kikapcsolni nem lehet. Lemerülés esetén a töltő csatlakoztatásakor automatikusan bekapcsol.

A készüléket speciális, általunk gyártatott egyedi biztonsági csavarokkal lehet a kerékpár kulacstartója alá felszerelni. A kommunikáció a készülékbe beépített SIM kártya és a mobilszolgáltatók által biztosított internetkapcsolat segítségével történik. A készülék aktuális helyzetét, korábbi útvonalát, statisztikákat stb., az általunk kifejlesztett számítógépes vagy mobiltelefonos alkalmazás biztosítja.

A készüléket már beállítva, használatra készen adjuk át. Üzembe helyezés után a készülék a műholdvevő és a SIM kártya segítségével automatikusan kapcsolódik a GPS/BEIDOU és GSM hálózatokhoz (amennyiben azok elérhetők) és megkezdi a pozíció adatok gyűjtését.

Bekapcsolt állapotban

  • A készülék folyamatosan regisztrálja pozíció adatait, melyek limitált szinten SMS parancsokkal lekérdezhetők.
  • A készülék a pozíció adatokat beküldi a szoftverszolgáltató központjába – ezek feldolgozott eredményét (pl. térképes útvonal megjelenítés, útvonal események listája, valós idejű nyomkövetés) – a telefonos vagy számítógépes alkalmazásban tekinthetjük meg.

A készülék üzembehelyezésével, használatával, karbantartásával és üzemen kívül helyezésével kapcsolatban a dokumentáció további fejezeteiben találhat részletes információkat.

A készüléket biztonsági címke védi - tilos szétszerelni, mert ez a szigetelés megbontásával a készülék károsodását okozhatja, valamint a garancia elvesztésével is jár. A készülékben található beépített SIM-kártya házilag nem cserélhető. Ha a készüléket másra kívánja átruházni, kérjük, hogy a szükséges beállítások elvégzése érdekében lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.