Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:flexcom:area:bike:fb224:start

Flexcom FB224 kerékpár nyomkövető készülék

Flexcom FB224

Kerékpár nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

A készüléket annak kialakítása és rögzítése alapján elsősorban kerékpárok nyomkövetésére terveztük – ebből adódóan használói elsősorban a járműveket üzemeltető tulajdonosok (felnőttek vagy gyermekek).

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), szoftver alkalmazásunk segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Gyártó

FLEXCOM KOMMUNIKÁCIÓS KFT.

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.