Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:icar:area:animal:ik121:start

ICAR IK121 állat nyomkövető

ICAR IK121

Állat nyomkövető

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

A készüléket a gyártó annak kialakítása, hordozhatósága alapján elsősorban macskák, kutyák nyomon követésére tervezte - de használható nagyobb testalkatú állatok (pl. tehén, kecske) esetében is.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Gyártó

SHENZHEN INDELL INDUSTRIAL CO., LTD.
6/F, Building 3, Hedong Hangcheng Industrial Park, Xixiang Subdistrict, Baoan, Shenzhen, China

OEM partner

ICAR Gps Co., Limited
Shuxiang Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.