Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:reachfar:area:personal:v20:manual:method-of-use

A használat módja


A készüléket feltöltés, SIM kártya behelyezés, majd SMS-ek vagy mobiltelefonos, illetve számítógépes alkalmazás útján történt beállítás után vehetjük használatba. A készülék a GPS vevő és a SIM kártya segítségével automatikusan kapcsolódik a GPS és GSM hálózatokhoz (amennyiben azok elérhetők) és megkezdi a pozíció adatok gyűjtését, melyeket SMS-ek vagy internetes alkalmazás használatával kérdezhetünk le.

A készüléket a SIM kártya SMS-ek vagy mobiltelefonos, illetve számítógépes alkalmazás útján történt beállítása és készülékbe helyezése után vehetjük használatba. Bekapcsolás után a GPS vevő és a SIM kártya segítségével automatikusan kapcsolódik a GPS és GSM hálózatokhoz (amennyiben azok elérhetők) és megkezdi a pozíció adatok gyűjtését. A különböző funkciókat SMS-ben a készüléknek küldött parancsok segítségével vagy internetes alkalmazás használatával kapcsolhatjuk be vagy ki, illetve ugyanígy kaphatunk tőle adatokat is.

A SIM kártya behelyezése és az akkumulátor feltöltése után alkalmazás vagy SMS-ek küldésével elvégezhetjük a szükséges beállításokat (pl. a készülék azonosító megnevezésének megadása, GPS pozíció adatok küldésének gyakorisága stb.).

Bekapcsolt állapotban

  • A készülék folyamatosan regisztrálja pozíció adatait, melyek limitált szinten SMS parancsokkal lekérdezhetők.
  • Szoftver előfizetés megléte esetén a készülék a pozíció adatokat beküldi a szoftverszolgáltató központjába – ezek feldolgozott eredményét (pl. térképes útvonal megjelenítés, útvonal események listája, valós idejű nyomkövetés) – a telefonos vagy számítógépes alkalmazásban tekinthetjük meg.

A készüléket más eszközök töltésére energiabankként is használhatjuk, illetve lámpaként is funkcionál.

A készülék üzembehelyezésével, használatával, karbantartásával és üzemen kívül helyezésével kapcsolatban a dokumentáció további fejezeteiben találhat részletes információkat.

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.