Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:reachfar:area:personal:v20:start

Reachfar V20 nyomkövető

REACHFAR V20

Személy nyomkövető, energiabank és lámpa

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások és személybiztonság területén.

A készüléket a gyártó személyek vagy tárgyak, csomagok nyomkövetésére tervezte – ebből adódóan használói elsősorban a személyek, tulajdonosok. A mellékelt tartozékok lehetővé teszik a készülék használója számára a gyors üzembe helyezést, elhelyezést, illetve eltávolítást. A készülék bármely GSM szolgáltató SIM-kártyájával működtethető.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok ls egyéb információk

Gyártó

SHENZHEN REACHFAR TECHNOLOGY COMPANY LIMITED

5F,A Building,No.86 Industry Road,Longhua, Shenzhen 518000, China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.