Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:reachfar:area:personal:v48-4g:start

Reachfar V48-4G nyomkövető okosóra

Reachfar V48-4G

Személy nyomkövető okosóra

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások és a személybiztonság területein.

A gyártó felnőttek, idősek nyomkövetésére tervezte ezt a nagy kezelő gombokkal rendelkező okosórát, melynek segítségével lehetőség van viselője pozícióját és egészségi állapotás (vérnyomás, pulzus) távolról, mobiltelefonján ellenőrizni anélkül, hogy ezzel őt zavarnánk. A benne levő SIM-kártya segítségével a nyomkövető karóra ugyanúgy felhívható, mint egy mobiltelefon. Beépített mikrofonnal és hangszóróval, műholdvevő és GSM antennával, vérnyomás és pulzusmérővel, eltávolítás és esés érzékelővel rendelkezik. A készülék bármely GSM szolgáltató SIM-kártyájával működtethető.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Gyártó

SHENZHEN REACHFAR TECHNOLOGY COMPANY LIMITED

5F,A Building,No.86 Industry Road,Longhua, Shenzhen 518000, China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.