Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:teltonika:area:car:fmb003:start

Teltonika FMB003

TELTONIKA FMB003

Gépjármű nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

Az FMB003 műholdas és GSM kapcsolattal rendelkező nyomkövető eszköz, amely képes az eszköz földrajzi koordinátáinak meghatározására, összegyűjtésére és továbbítására a GSM hálózaton keresztül egy központi szerverre. A készülék szabványos OBD-II interfésszel rendelkezik, amely lehetővé teszi a jármű alapvető paramétereinek figyelemmel kísérését is.

A Teltonika FMB003 kompakt és intelligens nyomkövető készülék, belső High Gain GNSS és GSM antennákkal és beépített tartalék akkumulátorral. Felhasználható többek között a gyújtás, az ajtó vagy a riasztó gomb állapotának figyelésére. A helymeghatározáshoz az amerikai GPS műholdas rendszeren kívül képes a GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS hálózatokhoz is kapcsolódni.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok és egyéb infromációk

Gyártó

TELTONIKA IOT GROUP

Geležinio Vilko st. 18A, LT-08104, Vilnius, Lithuania

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.