Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:teltonika:area:car:fmb140:start

Teltonika FMB140

TELTONIKA FMB140

Gépjármű nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

A Teltonika FMB140 kompakt és intelligens nyomkövető készülék Bluetooth-kapcsolattal, belső High Gain GNSS és GSM antennákkal és beépített tartalék akkumulátorral. Az FMB140-et elsősorban gépjárművek követésére tervezték. A digitális bemenet felhasználható a gyújtás, az ajtó vagy a riasztó gomb állapotának figyelésére. A jármű távolról történő leállítását a digitális kimenet segítségével lehet elérni. A helymeghatározáshoz az amerikai GPS műholdas rendszeren kívül képes a GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS hálózatokhoz is kapcsolódni.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok és egyéb infromációk

Gyártó

TELTONIKA IOT GROUP

Geležinio Vilko st. 18A, LT-08104, Vilnius, Lithuania

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.