Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:teltonika:area:car:fmb920:start

Teltonika FMB920

TELTONIKA FMB920

Gépjármű nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

A készüléket a gyártó annak kialakítása és rögzítése alapján elsősorban (szárazföldi, vízi vagy légi) járművek nyomkövetésére tervezte – ebből adódóan használói elsősorban a járműveket üzemeltető tulajdonosok, sofőrök. A készülék működése a GSM / GPRS hálózaton és GPS műholdas helymeghatározáson alapul. A készüléket SMS üzenetek vagy internetes alkalmazás segítségével követheti nyomon.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

További információk: Lopásgátlás vagy ellopott jármű felderítése

 

Dokumentumok és egyéb infromációk

Gyártó

TELTONIKA IOT GROUP

Geležinio Vilko st. 18A, LT-08104, Vilnius, Lithuania

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.