Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:tkstar:area:multi:tk905b-4g-lte:start

TKSTAR TK905b-4g-lte

TKSTAR TK905b-4G-LTE

Gépjármű, személy, csomag, hajó nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

A készüléket a gyártó annak kialakítása és rögzítése alapján elsősorban (szárazföldi, vízi vagy légi) járművek nyomkövetésére tervezte – ebből adódóan használói elsősorban a járműveket üzemeltető tulajdonosok, sofőrök. Az erős mágneses rögzítés lehetővé teszi a jármű üzemeltetője számára a gyors felhelyezést, illetve eltávolítást. A készülék működése a GSM / GPRS hálózaton és GPS műholdas helymeghatározáson alapul és SMS üzenetek vagy internetes alkalmazás segítségével követhető nyomon.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok és egyéb infromációk

Gyártó

SHENZEN JUNEO TECHNOLOGY CO., Ltd.

Qihang Commercial Building 3J,Henggang town,Longgangdistrict , Shenzhen,China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.