Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:tkstar:area:multi:tk925:start

TKSTAR TK925

TKSTAR TK925

Személy, állat, csomag nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék a pontos pozícionálás, biztonság, felügyelet, vészhelyzeti riasztások és a teljes nyomkövetés több funkcióját egyesíti. Támogatja az SMS / GPRS / Internet adatátvitel funkcióit, széles körben alkalmazható a helyalapú szolgáltatások, forgalombiztonság és a menedzsment számos területén.

A készüléket a gyártó elsősorban gyermekek számára tervezte, de mérete és kialakítása folytán akár állatok (pl. kutyák, macskák) nyomkövetésére is alkalmas. Kis méretének köszönhetően nyakba, övre vagy nyakörvre akasztva, de akár egy csomagba rejtve is elhelyezhető. A készülék működése a GSM / GPRS hálózaton és GPS műholdas helymeghatározáson alapul és SMS üzenetek vagy internetes alkalmazás segítségével követhető nyomon.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok és egyéb infromációk

Gyártó

SHENZEN JUNEO TECHNOLOGY CO., Ltd.

Qihang Commercial Building 3J,Henggang town,Longgangdistrict , Shenzhen,China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.