Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:tkstar:area:multi:tk935b:start

TKSTAR TK935B

TKSTAR TK935B

Gépjármű, személy, csomag, munkagép nyomkövető készülék

Termékleírás

A készülék műholdas nyomkövető eszköz. Kompakt kiviteléből és kiváló kommunikációs képességeiből adódóan kényelmesen kezelhető és hatékony eszköz. Működése a GSM / GPRS-hálózatra (mobil szolgáltatók), az internetre és a GPS-műholdak rendszerére épülve, SMS-ek vagy internetes alkalmazás használatával biztosítja a készülék mindenkori pozíciójának és egyéb adatainak a lekérését.

A készüléket a gyártó annak kialakítása és a mágneses rögzíthetőség alapján elsősorban járművek nyomkövetésére tervezte, de kis méretéből adódóan elhelyezhető csomagokban és táskákban is. Ebből adódóan használható személyek, küldemények, gépek vagy járművek követésére. Aljára – opcionálisan – mágnesek szerelhetők, így gyorsan elhelyezhető fémes felületeken is (pl. karosszéria).

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok és egyéb infromációk

Gyártó

SHENZEN JUNEO TECHNOLOGY CO., Ltd.

Qihang Commercial Building 3J,Henggang town,Longgangdistrict , Shenzhen,China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.