Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


devices:manufacturers:yixing:area:personal:ya23:start

Yixing YA23 nyomkövető okosóra

YIXING YA23

Személy nyomkövető okosóra

Termékleírás

Az intelligens órák ma már nem csak felnőttek számára készülnek. A mai gyerekek a számítógépek, táblagépek, internet és még sok más információs és szórakoztató eszköz és szolgáltatás világában nőnek fel. A technológia már a kezdetektől a mindennapi életük részévé válik – ez már egy egészen más környezet, mint amiben 10 vagy 20 évvel ezelőtt éltünk. Egyes szülők arra ösztönzik gyermeküket, hogy aktívabbak legyenek, tájékozódjanak, sportoljanak. Mások azt szeretnék tudni, hogy a gyermekeik merre járnak, biztonságban vannak-e, illetve bármikor kapcsolatba szeretnének lépni velük. Az Ön által választott termék mindezen igényeket képes kielégíteni – szem előtt tartva mind a gyemekek igényeit, képességeit, mind szüleik elvárásait.

A gyártó elsősorban gyermekek nyomkövetésére tervezte ezt a nagy kezelő gombokkal rendelkező GPS okosórát, melynek segítségével lehetőség van viselője pozícióját távolról, mobiltelefonján ellenőrizni anélkül, hogy ezzel őt zavarnánk. A benne levő SIM-kártya segítségével a GPS nyomkövető karóra ugyanúgy felhívható, mint egy mobiltelefon. Beépített mikrofonnal és hangszóróval, GPS és GSM antennával, vérnyomás és pulzusmérővel rendelkezik. A készülék bármely GSM szolgáltató SIM-kártyájával működtethető.

A készülék működését befolyásoló beállításokat csak egy másik készülékről (okostelefon, számítógép), a megfelelő alkalmazás vagy SMS parancsok segítségével lehet megváltoztatni – így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék mindig az általuk megadott paramétereknek megfelelően működik.

 

Dokumentumok és egyéb információk

Gyártó

SHENZEN YIXING TECHNOLOGY CO., LTD

Block C,Zhantao Technology Building ,Minzhi Street, Longhua New District, Shenzhen,China

 
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.