Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


knowledgebase:casestudies

Esettanulmányok

Saját fejlesztésű kerékpár nyomkövető készülékünk: a Flexcom FB222

Az elmúlt évek felmérései szerint hazánkban a lakosság 35%-a hetente legalább egyszer kerékpárra ül. Többségük ezt közlekedési okból, kisebb részük sportolás, szórakozás céljából teszi. A lakosság negyede biciklivel megy munkába, bevásárolni vagy ügyeket intézni. A budapestiek 7, a vidékiek 24 százaléka naponta kerékpározik – és ezek a számok folyamatosan növekednek.

Tovább...

2021/05/12 12:26

Lopásgátlás vagy ellopott jármű felderítése

A járműlopás a világ egyik leggyorsabban terjedő bűncselekménye, mivel a tolvajok már nagyon fejlett eszközökkel rendelkeznek, például jelzavarókkal. A bűnözők a GPS és GSM hálózatok leárnyékolásával arra törekednek, hogy zavarják és gátolják a nyomkövető eszközök működését, az adatok gyűjtését és továbbítását. A modern nyomkövető készülékek közül sok azonban rendelkezik olyan képességekkel és funkciókkal, amelyek, amelyek képes észlelni az ilyen beavatkozásokat, és segítenek megelőzni a lopást vagy megtalálni az ellopott járművet.

Tovább...

2021/02/28 13:56
Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.