Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


software:start

Szoftverek

A Flexcom nyomkövető szoftver olyan szolgáltatásokat nyújt, melyek segítségével minden pillanatban megállapítható, hogy a követett objektum (jármű, munkagép, személy vagy állat) épp hol tartózkodik, merre halad, milyen útvonalat járt be, mikor és hol állt meg vagy indult el. Mindezek interaktív térképen követhetők, a kapcsolódó információk szöveges formában is megjeleníthetők, lekérdezhetők - akár visszamenőlegesen is, tetszőlegesen meghatározott időszakra vonatkozóan. Az alapfunkciók mellett útvonalak is tervezhetők és ezek összevethetők a ténylegesen megtett utakkal.

A szoftver többféle típusú GPS eszközzel is együttműködik, kezdve az objektumok számára készített és azokba beszerelt készülékektől a speciális kialakítású, emberek vagy állatok számára kifejlesztett karórákig, nyakörvekig, és egyéb hordozható berendezésekig. A készülékek működtetéséhez és a térképes szolgáltatás használatához sem speciális szakértelem, sem egyedi számítógépes szoftver nem szükséges - bármilyen átlagos felszereltségű számítógép, tablet vagy okostelefon alkalmas, amennyiben rendelkezik internet kapcsolattal.

További információkért kérjük, tekintse meg az asztali vagy mobil alkalmazással kapcsolatos részletes leírásunkat.

A szoftver mind asztali, mind mobiltelefonos változatban minden ügyfelünk rendelkezésére áll.

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal az optimális működéséhez szükséges adatokat tárolja az Ön jelenleg használt eszközén (sütik). Egyben kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat - ha mégsem, kérjük, hagyja el a weboldalt.