ElkészÃtett útvonalterveink késÅ‘bbi újrafelhasználás céljából elmenthetÅ‘k. Ehhez kattintsunk az útvonaltervezÅ‘ panel Útvonalterv részében található Mentés műveletre.
A megjelenÅ‘ adatlapon megadjuk az útvonal elnevezését (késÅ‘bb ezt látjuk majd a mentett útvonalak listájában), illetve kiválaszthatjuk, hogy az útvonalat melyik csoportba kÃvánjuk sorolni.
A Mentés gombra kattintva a rendszer az útvonalat eltárolja.
Tracking easily and efficiently