A POI-k használata során (lásd: POI) nem csak létrehozhatunk, hanem törölhetünk is POI-kat a nyilvántartásunkból. A POI-k törlése során azok elüször inaktÃv státuszba kerülnek, és bár a térképen és a POI menüben nem látszanak, de az InaktÃv POI-k kezelése funkcióban újra aktiválhatók - vagy véglegesen törölhetÅ‘k.
Az inaktÃv POI-k csoportok kezelését a Rendszer menüben találjuk (POI). A beállÃtásokat az alábbi ablakban végezhetjük el:
A listában a korábban inaktivált POI-kat találjuk. A Művelet beállÃtása oszlopban megadhatjuk, hogy az egyes POI-kkal mi a szándékunk: újra aktiváljuk vagy véglegesen töröljük Å‘ket. A műveletek egyszerre több POI-n is beállÃthatók, majd a Műveletek végrehajtása gombbal elvégezhetÅ‘k.
Véglegesen törölt POI már nem állÃtható vissza, hacsak korábban nem történt olyan POI export, amiben szerepelt.
Tracking easily and efficiently